Oct 10, 2008

salam eidul fitri dan ma'an najaah untuk abu hanin dan mama hanin!!

Sudah lebih seminggu kita meraikan Hara Raya Eidul Fitri, di kesempatan (walaupun terlambat ni), saya serta isteri dan Insyirah ingin mengucapkan Selamat Hara Raya Eidul Fitri kepada semua sahabat-sahabat, ustaz ustazah, pakcik makcik dan semua sekali. Pohon ampun dan maaf sekiranya ada kesilapan dan kesalahan yang dilakukan selama ini, terkasar bahasa, terguris hati dan sebagainya, harap dapat dimaafkan.

Marilah kita bersama meraikan Syawal dengan penuh kesyukuran dan sentiasa menuruti ajaran sebenar Islam dalam suasana fitrah sebenar.


Tidak lupa juga kepada adik tersayang, Marwah dan suami, Shahrul serta baby comel Hanin yang kembali ke Sweileh, Amman, Jordan selepas lebih sebulan 'bercuti' di Malaysia. Kami di sini doakan agar semua urusan di sana dipermudah dan Insya-Allah beroleh kejayaan. Lepas 2 tahun, habis belajar, balik Malaysia dengan amanah dan tanggungjawab yang lebih besar, Insya-Allah!!

Mesti Insyirah seronok dapat jumpa Hanin lagi nanti!! Selamat berjaya, ma'an najaah buat Abu Hanin, Mama Hanin dan Hanin sendiri!!

1 comments:

ahl mujahideen wa syuhadaa' said...

salam..hihi baru je baca...time kaseh atas ingatan kalian...moga isnyi membesar dengan sehat dan kuat!
love u all.